Hulppagina voor Plan uw bezoek

Met behulp van deze agenda kan u een afspraak boeken in onze speciaalzaak.  Op die manier willen we de bezoeken netjes organiseren en zal iemand van ons team u onmiddellijk van dienst kunnen zijn met professioneel advies.  Gereserveerde blokken worden niet openbaar getoond vermits we een groot team hebben en verschillende afsprkaken op hetzelfde moment kunnen behandelen.  Mocht het maken van de afspraak om één of andere reden niet mogelijk zijn kan u ons steeds een mail sturen naar annemie@slaapcomfort-center.be.  Ook zijn we telefonsich bereikbaar op 015 249028. Het is echter wel zo dat assistentie bij het maken van een online boeking niet kan geboden worden.

Legenda
 
 Beschikbare Boeking adviesgesprek, klik om te registreren
 Volle Boeking adviesgesprek, klik voor details
√U bent hiervoor geregistreerd of wachtende

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de driehoekjes in het kalenderhoofd. De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabjes te klikken. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op de tab “Vrij” te klikken.

Nieuwe afspraken

Nieuwe afspraken kunt u maken door op een beschikbare Boeking adviesgesprek te klikken. U kunt een afspraken wijzigingen door op er op te klikken in de betreffende Boeking adviesgesprek. In de tabel hieronder vindt u wie afspraken mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Iedereen die het webadres weet kan een login aanmaken.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan afspraken toevoegen?Iedereen die de agenda kan inzien kan iets toevoegen
Wie kan afspraken wijzigen?Wijzigingen kunnen alleen gemaakt worden door de beheerder of door superusers

Terug