Hulppagina voor Yoga

Stuur aub een e-mail naar yogayina@gmail.com

Legenda

Beschikbare les, klik om te registreren
 Volle les, klik voor details
√U bent hiervoor geregistreerd of wachtende

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de driehoekjes in het kalenderhoofd. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op het “Vrij” tabje te klikken.

Nieuwe aanwezigen

Nieuwe aanwezigen kunt u maken door op een beschikbare les te klikken. U kunt een aanwezigen wijzigingen door op er op te klikken in de betreffende les. In de tabel hieronder vindt u wie aanwezigen mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Alleen deelnemers die van tevoren zijn aangemaakt door de beheerder kunnen inloggen.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan aanwezigen toevoegen?Deelnemers moeten ingelogd zijn om iets te kunnen toevoegen
Wie kan aanwezigen wijzigen?Iemand die iets kan toevoegen kan alleen zijn eigen aanwezigen wijzigen

Terug