Oefenavonden en -namiddagen

Boek via deze pagina je deelname aan de oefenavonden en oefennamiddagen. Er geldt wegens de coronamaatregelen een beperking op het aantal deelnemers van maximaal 50 personen per sessie. Reserveren is verplicht en kan niet verder dan 1 maand in de toekomst. Betaling ter plaatse in de dansschool, liefst contactloos.

Indien u niet kan komen, dient u te annuleren. Dit kan tot 4 uur voor de aanvang van een sessie. Indien u niet komt opdagen zonder te annuleren, zijn wij genoodzaakt om de sessie alsnog aan te rekenen.

Bedankt voor uw begrip.

Inschrijven

- Inloggen is noodzakelijk

- Selecteer de oefenavond waaraan u wenst deel te nemen

- Vul naam, email, telefoonnummer in en kies het aantal personen dat u wenst in te schrijven, 1 (=zonder partner), 2 (=met partner)

- Deelname toevoegen

- U krijgt een bevestiging via mail na reservatie, alsook een herinnering van uw reservatie 1 dag op voorhand.

Wij rekenen op uw begrip voor deze ongewone toestanden en vragen u vriendelijk om na het beëindigen van uw sessie, de zaal te verlaten. Dit geeft ons de tijd om alles te ontsmetten voor de volgende sessie.

Op zaterdagavond en zondagavond zijn de openingsuren gewijzigd naar 20:00 tot 23:00. Op zondag zal er ook een namiddagsessie zijn van 14u tot 17u.

Mondmasker: In afwachting van verdere versoepelingen en om iedereen op een veilige manier te laten deelnemen is het aan te raden om ook op de dansvloer je mondmasker te blijven dragen. Bij alle andere verplaatsingen binnen de dansschool is het verplicht om je mondmasker te dragen. 

Wij rekenen op jullie begrip.