Online lessen vanaf 16 november

De lessen zullen te volgen zijn via Zoom. Heb je hiervan nog geen account, dan kan je er via deze link één aanmaken: https://zoom.us/freesignup.

Voor de online lessen moet je OP VOORHAND betalen. Een les van 75 min. kost €10. 

Reserveer de les van jouw keuze; dat kan tot 2u voor de les begint. Je krijgt een vraag tot betaling om je boeking definitief te maken.

Betalen kan voorlopig alleen per overschrijving op het 'oude' rekeningnummer: BE70 9731 6766 3625 (In 2021 komt er een automatisch betaal- en boeksysteem). BELANGRIJK: vermeld in de mededeling: 'VOORNAAM, NAAM, DATUM, LES'. 

Bij ‘Mijn boekingen’, zal je zien dat er naast je boeking een 'P' staat. Dat wil zeggen dat deze door Yoga & Co nog bevestigd moet worden.

Van zodra je betaling is verschenen op onze rekening (bij late betaling bezorg je een bewijs van betaling via e-mail info@yogaenco.be), zal je boeking in SuperSaas worden bevestigd. Je ziet dan een '+' naast je boeking staan.

Eens je boeking is bevestigd, is de reservatie voltooid. Een kwartier voor de lesstart krijg je een e-mail met daarin de Zoom-link waarmee je kan deelnemen.

Opgelet: indien je 'te laat bent / aanmeldt' voor de les, kan je niet meer deelnemen! Je krijgt geen terugbetaling voor een gemiste les (om welke reden dan ook).  

Een nieuw systeem en misschien dus vragen? Aarzel niet om ze te stellen! Doe dat via info@yogaenco.be. Check je spam-map als je geen reactie krijgt. 

Heel graag tot gauw!  

Y&C Team 

<<< Beurtenkaarten en abo's blijven on-hold tot de studio weer open mag. >>>