WELKOM BIJ YOGA & CO!

Hier vind je steeds de meest actuele informatie. Neem hier regelmatig ’n kijkje voor updates; vooral VOOR je naar de les vertrekt! 

Indien een les wordt afgelast, dan wordt dat ten laatste 2u voor de lesstart hier aangekondigd bij de betreffende les. Je wordt hiervan ook op de hoogte gebracht via e-mail.    

LEES VOLGENDE INFO GOED DOOR: 

  • Annuleren kan kosteloos tot 3 uur van tevoren. Annuleer je minder dan 3 uur voor de lesstart, dan dien je de les alsnog te betalen via overschrijving op het nummer BE709731 6766 3625 (Abo, UitPas Kansentarief of geen beurtenkaart? Dan betaal je €13).
  • Annuleren doe je in SuperSaas, met het pennetje naast je boeking. Annulaties via e-mail, Facebook ... gelden niet.
  • Is de les volzet, plaats je dan zeker op de wachtlijst. Het systeem wijst je automatisch een plek toe als er één vrijkomt en stuurt je een bevestigingsmail.  
  • Ook als je op de wachtlijst staat en meer dan 3u voor de lesstart bericht krijgt dat je een plekje toegewezen krijgt, dan word je in de les verwacht en dien je de les te betalen.

Er worden geen uitzonderingen gemaakt. We hanteren voor iedereen dezelfde regels. Bij reservatie verklaar je je akkoord met de huisregels (zie website).

Graag tot in de studio! 

# deze lessen zijn bedoeld voor de sportieve beginner, de beginner die uitdaging zoekt of voor mensen met enige yoga-ervaring.