The Spot vzw zaalverhuur

Welkom op ons online reservatiesysteem voor zaalverhuur! Hier kan je eenvoudig een van onze studio's reserveren voor trainingen, lessen of workshops. De minimum tijdsduur voor een reservatie bedraagt 1 uur, maar het is wel mogelijk om te eindigen op het halfuur.
Reserveren kan tot minstens 24u op voorhand. Jouw reservatie is pas definitief na betaling. Je ontvangt hiervan dan een bevestigingsmail.

Je kan jouw reservatie online wijzigen of annuleren en dit tot drie dagen op voorhand. Voor wijzigingen buiten de termijn of reservaties op de dag zelf moet je telefonisch contact opnemen op het nummer 0477 64 31 15.

Indien je aanspraak wilt maken op een terugbetaling dan dien je dit aan te vragen door een e-mail te sturen naar info@thespot.be. Voor een reservatie in de week geldt een annuleringstermijn van 3 dagen vóór aanvang en in het weekend een termijn van 7 dagen. Na deze termijn is een terugbetaling niet meer mogelijk.

Onze studio's of lounge bar kan ook gehuurd worden voor evenementen. Hiervoor neem je best contact op via info@thespot.be voor een offerte op maat.

Om reserveringen te kunnen toevoegen moet u inloggen.

Legenda

  • Reserveringen