The Spot vzw zaalverhuur

Welkom op ons online reservatiesysteem voor zaalverhuur! Hier kan je eenvoudig een van onze studio's reserveren voor trainingen, lessen of workshops. De minimum tijdsduur voor een reservatie bedraagt 1 uur, maar het is wel mogelijk om te eindigen op het halfuur.

Reserveren kan tot minstens 24u op voorhand. Jouw reservatie is pas definitief na betaling. Je ontvangt hiervan dan een bevestigingsmail. Voor last minute reservaties op de dag zelf moet je telefonisch contact opnemen op het nummer 09 313 30 19.

Je kan jouw reservatie online wijzigen of annuleren en dit tot 24u op voorhand. Na deze termijn kan jouw reservatie niet meer aangepast of geannuleerd worden.

Indien je aanspraak wilt maken op een terugbetaling dan dien je dit aan te vragen door een e-mail te sturen naar info@thespot.be. Voor een reservatie in de week geldt een annuleringstermijn van 3 dagen vóór aanvang en in het weekend een termijn van 7 dagen. Na deze termijn is een terugbetaling niet meer mogelijk.

Reservaties op factuur kunnen niet online gemaakt worden. Hiervoor moet je op voorhand een e-mail sturen naar info@thespot.be met vermelding van jouw facturatiegegevens.

Om reserveringen te kunnen toevoegen moet u inloggen.

Legenda

  • Reserveringen