Fietsbieb Beringen - openingsmoment zat 27 april 2024

Boek hieronder je afspraak in de Fietsbieb. Je hoeft niet in te loggen en je afspraak wordt onmiddellijk bevestigd. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail. Zorg dat je tijdig aanwezig bent op je afspraak. Als je te laat bent, kunnen we niet garanderen dat je onmiddellijk geholpen wordt. (enkel cash betalingen of via payconiq)

Stel dat de agenda volledig volzet is, dan nog bent u welkom maar kunnen we niet garanderen dat u snel wordt geholpen. Mensen met afspraak krijgen uiteraard voorrang. 

LET OP: 1 afspraak per kind a.u.b. (als je bijvoorbeeld voor 2 kinderen komt, dan boek je 2 afspraken).

LET OP: leden die enkel een fiets binnenbrengen en geen andere fiets willen ontlenen (lidmaatschap stoppen) OF een fiets willen wisselen, maken GEEN afspraak. Deze kunnen vrij langskomen tijdens het openingsmoment.

Via PC / laptop: Je ziet hieronder de volledige agenda. Tijdstippen die bezet zijn, zijn al ingekleurd. Klik op een vrij moment in de agenda.

Via GSM / tablet: Je ziet hieronder enkel de eerstvolgende vrije momenten in de agenda. Klik op de + naast het moment van je voorkeur. Om meer vrije momenten te zien, gebruik je de zoekfunctie eronder. (Als je geen momenten met een + meer kan zien, is alles volgeboekt)