Fietsbieb Ham afspraken

 

Boek hieronder je afspraak in de Fietsbieb. Je hoeft niet in te loggen en je afspraak wordt onmiddellijk bevestigd. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail.

Via PC / laptop: Je ziet hieronder de volledige agenda. Tijdstippen die bezet zijn, zijn al ingekleurd. Klik op een vrij moment in de agenda.

Via GSM / tablet: Je ziet hieronder enkel de eerstvolgende vrije momenten in de agenda. Klik op de + naast het moment van je voorkeur. Om meer vrije momenten te zien, gebruik je de zoekfunctie eronder.

TIP 1: Houd bij het kiezen van een tijdstip rekening met de andere afspraken. Laat je afspraak aansluiten bij een vorige of volgende afspraak om de agenda zo optimaal mogelijk te benutten! Je hoeft geen eindtijd in te vullen. Door een keuze te maken wordt die automatisch aangevuld.
De Fietsbieb kan je afspraak met enkele minuten naar voor of achter schuiven als deze niet aansluit. Je ontvangt hiervan een nieuwe bevestiging.

TIP 2: zorg dat je tijdig aanwezig bent. Als je te laat bent, kunnen we niet garanderen dat je onmiddellijk geholpen wordt.

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.