Reservatie agenda Padel KGTC Zwevegem

CORONA-update: voor dubbelspel: beperk uw speelpartners en houdt afstand (1,5m)!   Ter herinnering: reservatie via kredietpunten kan geannuleerd worden, reservatie betaald via kaart kan enkel verplaatst worden.  U kan momenteel tot 2x in de toekomst (max 4 weken) reserveren.  OPGEPAST:  bij openingstijd kan u voor de ganse dag reserveren. Het is aan te raden krediet aan te kopen en zo te reserveren dan kan u makkelijker annuleren en hoeft u niet te verplaatsen.

Welkom op ons online reservatiesysteem.

Reservatie en betaling Padel dient via dit systeem te gebeuren. 

OPGEPAST :  vanaf heden nog slecht 1 voordelig tarief van € 20,00 per uur.  De abonnementsformule blijft ook behouden!

KGTC-tennisleden krijgen een krediet van € 20,00 per jaar lidmaatschap.  Mail sturen naar secretaris@kgtczwevegem.be met vraag om krediet op uw account te plaatsen.

Er kan tot maximaal 4 weken op voorhand gereserveerd worden.
OPGEPAST:  bij openingstijd kan u voor de ganse dag reserverenBij verplaatsen is dit exact 4 weken op voorhand, uur op uur, dus niet voor de ganse dag.

Voor reservatie op voorhand van evenementen kan u een bericht sturen naar secretaris@kgtczwevegem.be

Voor info, zie website (vorige pagina).

KGTC Zwevegem dringt ook aan op het respecteren van de gereserveerde speeltijd.  Dus niet 1u reserveren en 1,5u spelen... !

Rackets huren kan enkel tijdens openingsuren van de bar: dinsdag tot zondag vanaf 10u tot 13u en vanaf 16:30.  Maandag vanaf 16:30. Gelieve in vakantieperiodes eerst de club te bellen om te zien of het open is: 056756288.

Dank voor uw begrip en veel speelplezier gewenst !